Periodisk syn af biler

Billigt periodisk syn hos Quick Bilsyn

Periodisk syn er et lovpligtigt syn, som finder sted 4 år efter første indregistrering af bilen, og herefter hvert andet år. Du modtager indkaldelse fra Trafikstyrelsen, når det er tid til at få bilen synet. Bemærk, at denne indkaldelse enten sendes pr. post eller via din e-boks.

Det er dit eget ansvar at få bilen til periodisk syn til tiden. Sørg for at overholde fristen, besøg Quick Bilsyn i Glostrup, København eller Søborg. Vi er godkendt af Trafikstyrelsen, og sørger for alt det praktiske med at indberette dit syn, så det eneste du skal foretage dig er at komme med bilen. Hvis du skal til periodisk syn, behøver du som udgangspunkt ikke at medbringe dokumenter på bilen, hvis der er nummerplader på den.

Ved periodisk syn gennemgår synsmanden bilen, og tjekker, at der ikke er sikkerhedsmæssige fejl på bilen. Synet er ikke en generel gennemgang af bilens stand, men en kontrol af alle lovpligtige elementer i bilen. Nogle af de vigtigste ting, der tjekkes, er bremser, bremserør, lys, pærer, styretøj, undervogn, kontrollamper og forureningsniveau.

Bestil tid til dit periodiske syn i dag her på hjemmesiden.

Se priser for periodisk syn >

Book tid